Å t e r

Efter sex års dvala har jag slutligen återvänt med en ny hemsida. Den gamla finns kvar i sin stängda form, skulle jag få tid och lust kan det ju så småningom hända att jag kanske kan peta in en länk hit. Men vi får se.

Hur som helst ska det bli kul att leka lite med en egen hemsida igen. Eftersom jag inte kan något annat sätt att göra hemsidor på än med hjälp av gammal hederlig handknackad HTML, så är den därefter. HTML hardcore! Som den ser ut nu är den en orgie i tabeller och ramar för att få till det, men kör man åtminstone 1024 x 768 bildpunkters upplösning så borde det funka. Gör man inte det borde man köpa en ny bildskärm.

Jag har ännu inte bestämt mig riktigt för vad jag ska ha hemsidan till, men något skoj blir det väl. Eftersom jag inte har någon gästbok kan jag ju till exempel ljuga vitt och brett om mig själv och framställa mig som guds gåva till mänskligheten? Ingen kan ju säga emot...

Citaten till höger har jag naturligtvis stulit. Trots år av intensiv forskning har jag fortfarande inte kommit på något annat sätt att publicera citat. Hela vitsen med att citera är ju att någon annan har sagt det först?

För mycket text på startsidan skrämmer bort besökarna har jag fått lära mig, alltså är det bäst att sluta här. Men för inte vara helt oförskämd så kommer jag att lämna ut min e-postadress. Se upp! Tyvärr har jag sedan förra gången jag gjorde hemsidor fått lära mig att det finns något som heter spam, vanligen brev om potenshöjande tabletter, operativsystem eller andra livsnödvändiga saker. För att lura robotar (boten Anna?) kan man visa sin adress som en bild. Smart va?